DE EMDR-REVOLUTIE

VERANDER JE LEVEN HERINNERING NA HERINNERING - EEN GIDS VOOR CLIËNTEN

ISBN 978-90-823-3220-9 - 200 pagina's - formaat 127 x 178 mm

 

 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een wetenschappelijk erkende vorm van psychotherapie die onverwerkte herinneringen helpt verwerken.

Vaak liggen pijnlijke ervaringen aan de basis van problemen in ons leven. Duidelijke voorbeelden zijn traumatische ervaringen zoals seksueel misbruik, lichamelijk geweld of ernstige emotionele verwaarlozing. Die kunnen leiden tot een negatief zelfbeeld, systematisch wantrouwen of een overmatige controledrang .

 

Ook minder intensieve, maar frequent terugkerende ervaringen kunnen sporen nalaten. Zoals het kind dat jarenlang geplaagd wordt met zijn haarkleur of dikke brilglazen en dat hierdoor een negatief zelfbeeld ontwikkelt.

 

Soms is het verband tussen de pijnlijke ervaring en het actuele probleem duidelijk, zoals schrik om met de auto te rijden na een auto-ongeluk. Maar vaak is die link veel minder duidelijk. EMDR is een doeltreffende methode om ook in die gevallen tot de kern van het probleem door te dringen. Want iedereen verdient het om volop van het leven te genieten, vrij van pijnlijke herinneringen.

 

Het boek 'De EMDR-revolutie' is daarom een handige gids voor zowel de therapeut als eenieder die met EMDR kennis wil maken.

Aan de hand van reële situaties wordt de werking van EMDR uitgelegd. De resultaten die de auteur kan voorleggen, tonen aan dat EMDR echt het verschil in je leven kan maken.

 

 

1

3

5

7

9

>10

VERKOOPPRIJS

 

12,95 euro

 

2

4

6

8

10

Klik hiernaast op het aantal boeken dat je wil bestellen.